Website laten maken in Leeuwarden

Laat snel een professionele website maken in Leeuwarden

Heb jij een bedrijf in Leeuwarden en heb jij een nieuwe website nodig? Dan is de kans groot dat we gewoon bij jou om de hoek zitten. Wij komen graag langs voor een kopje koffie om samen te kijken naar wat jij precies nodig hebt. Want dat vinden wij het belangrijkste: maatwerk leveren op basis van de behoeften van onze klanten.

Wij zitten in Leeuwarden, wel zo handig!

Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer: er zijn zoveel bedrijven die een website voor jou kunnen bouwen. Wij hebben ontdekt dat het van meerwaarde is wanneer we regelmatig even bij je langs kunnen komen, wanneer jij daar behoefte aan hebt. Een nieuwe website laten maken is namelijk niet zomaar iets. Een nieuwe website is een groot gedeelte van de uitstraling van jouw bedrijf. Vaak is een nieuwe website het eerste wat een (potentiele) klant van jou ziet. En je wilt dat dat goed is. Dus zit je in Leeuwarden? We drinken graag een kopje koffie met je om samen te ontdekken wat jij nodig hebt.
KOFFIE?

Een complete website

Een halve website is geen website. En toch zien we vaak om ons heen dat snel websites worden gebouwd, zonder echt samen na te denken met de klant. Want wat is nou eigenlijk het doel van de website? Welke doelgroep wil je aanspreken? Wat vind die doelgroep interessant en wat doen jouw concurrenten? Een mooie website met mooie kleuren en foto’s is hartstikke leuk, maar draagt niet bij aan de resultaten van jouw bedrijf. Wij denken met jou mee en zorgen ervoor dat jouw nieuwe website echt bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.
Contact

Waarom een website door WOW Marketing?

Wow marketing check
Een goed en fris design vinden wij belangrijk.
Wow marketing check
Wij werken nauw met jou samen, zodat we beide blij zijn met het eindresultaat.
Wow marketing check
Jouw website is responsive en werkt op elk scherm.
Vraag offerte aan

Makkelijk vindbaar in Google, ook in Leeuwarden!

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat je niet alleen een mooie en goed functionerende website wilt, maar je wilt ook genoeg bezoekers en nieuwe klanten. Daarom leveren wij naast een mooie website, ook een dienst met betrekking tot SEO (Search Engine Optimization). Daardoor weet jij zeker dat jouw website hoog scoort in Google. Dit komt namelijk door een snelle laadtijd, een goede structuur, goede koppen en tekst, de juiste alt tags en logische interne links. Heb jij al een website? Dan kunnen we jou helpen met een duidelijk migratieplan, zodat jouw goede Google positie niet verslechtert.

Jouw nieuwe website bouwen we zo

Stap 1
Deskresearch, hotjar analyse, doelgroep analyse, wireframes
Stap 2
Design op basis van analyses en jouw huisstijl
Stap 3
Het bouwen van jouw responsive website
Stap 4
Samen met jou bekijken we het eerste design
Stap 5
Volgens het migratieplan plaatsen we de content
Stap 6
Kwaliteitscontrole door online marketeers en instellen van een meetinstrument
Vraag offerte aan

Een mooie website uit Friesland

Uiteindelijk vinden wij maar één ding heel belangrijk: dat jij trots bent op het eindresultaat. Trots omdat je nieuwe klanten krijgt, trots omdat je de website prachtig vindt en trots omdat de website goed bij jouw bedrijf past. Dit bereiken we alleen als we nauw met jou kunnen samenwerken om er zo achter te komen wat jouw behoeften precies zijn. Want jij weet als geen ander wie jouw klanten zijn en waar zij naar op zoek zijn. Wil je ook een nieuwe website laten bouwen in Leeuwarden? Vraag hieronder een offerte aan of stuur een mailtje naar amarens@wowmarketing.nl. Liever snel even bellen? Dat kan met 0623630077. We komen graag bij je langs!

Vraag een offerte aan voor een website in Leeuwarden

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW