Branding en design

Wij bouwen jouw website

WOW Marketing maakt de website die bij jou past!

Wil jij graag een geschikte website laten bouwen, die past bij jouw dienst, jouw merk en jouw klanten? Bij WOW Marketing bouwen we een frisse website op basis van jouw voorkeur. Elke website die wij leveren is gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachinevriendelijk. Als je op zoek bent naar een website met een fris - maar professioneel - design, zit je bij ons goed. We werken nauw met jou samen, zodat we beide trots kunnen zijn op het eindresultaat.

Onze ervaring met het bouwen van websites

Wij hebben inmiddels verschillende websites gebouwd voor zowel B2C als B2B klanten. Van websites die je kunt beschouwen als een online visite kaartje tot volledige webshops met abonnementenstructuren. Maar, wij weten ook: elke website en elke klantbehoefte is anders. Daarom bouwen we graag in samenwerking met jou een succesvolle, mooie website.
KOFFIE?

Tarieven

Omdat elke website anders is, zijn de kosten van het maken van een website afhankelijk van jouw wensen. Wil je een simpele of juist uitgebreidere website? Op basis van jouw wensen qua design en functionaliteiten maken wij een passende offerte op. Benieuwd? We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.
Contact

Waarom je een website van WOW zou willen

Wow marketing check
Een goed en fris design vinden wij belangrijk.
Wow marketing check
Wij werken nauw met jou samen, zodat we beide blij zijn met het eindresultaat.
Wow marketing check
Jouw website is responsive en werkt op elk scherm.
Vraag offerte aan

Jouw website wordt makkelijk vindbaar in Google

Omdat wij niet enkel gespecialiseerd zijn in het designen en bouwen van websites, maar ook in SEO (Search Engine Optimization), zorgen wij ervoor dat jouw website goed te vinden is in Google. Wanneer je een website door ons laat bouwen, ben je verzekerd van een snelle laadtijd, een goede structuur, de juiste alt tags, interne links en goed presterende koppen. Heb je al een website? Wij zorgen voor een duidelijk migratieplan, zodat je jouw Google positie minimaal blijft behouden.

Zo bouwen we jouw nieuwe website

Stap 1
Deskresearch, hotjar analyse, doelgroep analyse, wireframes
Stap 2
Design op basis van analyses en jouw huisstijl
Stap 3
Het bouwen van jouw responsive website
Stap 4
Samen met jou bekijken we het eerste design
Stap 5
Volgens het migratieplan plaatsen we de content
Stap 6
Kwaliteitscontrole door online marketeers en instellen van een meetinstrument
Vraag offerte aan

Samen bouwen we een succesvolle website

Wij bouwen jouw website met één doel: dat jij trots bent op jouw nieuwe website. Trots op de uitstraling, trots op de content, trots op de ranking in Google en - niet te vergeten - trots op de resultaten die jij met jouw nieuwe website boekt. Wij ontwikkelen jouw website op basis van een goed doordacht wireframe met een fris webdesign, passend bij jouw huisstijl. Wil je met ons samenwerken? Vraag hierboven een offerte op of neem contact op via 0623630077. Je kunt ook altijd even een mailtje sturen naar amarens@wowmarketing.nl. Ik kijk er naar uit!

Vraag je offerte aan voor een nieuwe website

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW