Website, Branding en online marketing

Voor de starter (B2B)

Heb jij als starter "alles" nodig?

Wanneer je start met jouw nieuwe bedrijf, heb je naast een nieuwe website, ook een nieuwe huisstijl nodig. En om dat goed neer te kunnen zetten, wil je een sterke merkstrategie. En alsof dat nog niet genoeg is, wil je ook nog websitebezoekers en nieuwe klanten. Begint het je al te duizelen? Geen paniek! Wij helpen starters graag met het neerzetten van de basis. Dit doen we voor een leuke prijs!

Een totaalplaatje om mee te starten

Wij helpen je graag op weg met jouw (succesvolle) website, zodat jij je kunt focussen op je core business. We helpen je met je strategie, je huisstijl, een nieuwe website én bezoekers.
KOFFIE?

Tarieven

Elk startende bedrijf is anders. Je kunt je voorstellen dat het bouwen van een zogenaamd "online visitekaartje" minder uren kost dan een volledige webshop. Daar hangt dan ook een ander prijskaartje aan. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan even contact met ons op.
Contact

Waarom wij een goede businesspartner voor je zijn

Wow marketing check
Wij denken mee met jouw situatie en zijn pas blij wanneer jij blij bent.
Wow marketing check
Wij doen precies wat jij écht nodig hebt in het begin, zodat je resultaten boekt.
Wow marketing check
Wij leveren een frisse, professionele huisstijl en website, gebaseerd op een doordachte strategie.
Vraag offerte aan

Websites voor de startende ondernemer

Als starter heb je het al zwaar genoeg: je moet immers alles zelf ontdekken, uitzoeken en opzetten. Je moet je overal in verdiepen en van alles wat weten. Daarnaast heb je vaak geen budget om een duur webbureau in te huren voor een hippe en professionele website. Wij helpen je voor een lage prijs aan een huisstijl en website, die gelijk SEO-technisch goed staat ingericht. Daarnaast kunnen we je helpen met de SEA. Dit kunnen wij voor een lage prijs aanbieden, omdat we precies doen wat nodig is, zonder poespas en blablabla. We helpen je zo op weg, zonder dat we veel uren schrijven! Interessant? Neem contact op via amarens@wowmarketing.nl of bel 0623630077.

Wat gaan we doen?

Stap 1
Inventarisatie: eerst bekijken we wat jij als startende ondernemer nodig hebt. Wie zijn jouw (toekomstige) klanten en wat zijn hun behoeftes?
Stap 2
Strategie: op basis van de inventarisatie ontwikkelen we een heldere no-nonsense strategie, waarmee we zo uit de voeten kunnen.
Stap 3
Huisstijl: zodra de strategie staat, kunnen we aan de slag met de huisstijl. Uiteraard geven we je de ruimte om feedback te geven, zodat je blij bent met het uiteindelijke resultaat.
Stap 4
Website: is de huisstijl definitief? Dan kunnen we starten met de bouw van een website. Een website die goed past bij jou én jouw toekomstige klanten.
Stap 5
Feedback: we vinden het belangrijk dat je trots bent op je website, dus samen finetunen we de laatste designs.
Stap 6
(optioneel) Google Ads: we richten Google Ads voor je in en koppelen jouw website met Google Analytics.
Vraag offerte aan

Een website laten ontwerpen in Leeuwarden

Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, Friesland, maar ontwerpen websites voor klanten door heel Nederland. Zit jouw bedrijf ook in het noorden en vind je het pretting om nauw samen te werken wanneer we jouw website bouwen? Dan is dat natuurlijk ideaal. We ontwerpen mooie, professionele en overzichtelijke websites, die we vervolgens zelf bouwen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen ontwerpen? Dan horen we dat graag van je! Je kunt contact opnemen via amarens@wowmarketing.nl of bellen met 0623630077.

Offerte voor starters

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW