Strategische online marketing

Social media marketing

Social media uitbesteden

Wil jij je naamsbekendheid vergroten en jouw merk versterken via social media? Daar kunnen wij je bij helpen! Ook kunnen we via social media zorgen voor meer conversies en de betrokkenheid met jouw merk vergroten. Wij helpen je met Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest en Youtube. Welk kanaal voor jouw bedrijf het beste is, hangt af van jouw doelgroep en product.

Versterken van je merk én social advertising

Via social media kun je de identiteit van jouw bedrijf uitdragen. Op die manier kun je jouw merk sterker en herkenbaarder maken en klanten gemakkelijker aan je binden. Naast het uitdragen van jouw identiteit, kun je via social media conversies genereren en je naamsbekendheid vergroten. Social advertising bied je de mogelijkheid om heel precies te targeten met aantrekkelijke visuelee campagnes.
KOFFIE?

Tarieven

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen op het gebied van social media, en wat dat kost? Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, kunnen we een offerte voor je opstellen. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan drinken we binnenkort een (viruteel) kopje koffie!
Contact

Social media door WOW

Wow marketing check
Wij werken vanuit jouw merkstrategie, zodat je de beste resultaten boekt.
Wow marketing check
Bij ons staat design erg hoog in het vaandel. Jouw social media moet visueel aantrekkelijk zijn.
Wow marketing check
Wij werken nauw samen met onze klanten.
Vraag offerte aan

Social advertising

Afhankelijk van jouw doelgroep en product, kan social advertising een belangrijk onderdeel van jouw mediacampagne zijn. Je kunt er je naamsbekendheid mee vergroten, maar ook direct leads en omzet genereren. Op dit moment is Facebook het grootste social media platform in Nederland. Hier zitten dan ook de meeste gebruikers. Maar dit betekent niet automatisch dat iedereen klakkeloos via Facebook of Instagram zou moeten adverteren. Voor B2B kan Linkedin bijvoorbeeld een erg krachtig platform zijn, waar je kunt werken met Linkedin Sponsored Campaigns. Je kunt targeten op branches, functieprofielen en vakgebieden.

Dit is wat we doen

Stap 1
Inventariseren: we kijken naar jouw doelgroep, de kernwaarden en welke tone of voice daar het beste bij past.
Stap 2
Concurrentieonderzoek: Als tweede stap gaan we kijken naar de concurrentie.
Stap 3
Strategie: samen bespreken we jouw doelen, de boodschap, de targeting en het budget.
Stap 4
Planning: we stellen een contentkalender op.
Stap 5
Het echte werk: we versturen berichten en maken advertenties
Stap 6
Optimalisatie: we monitoren constant de resultaten en optimaliseren ze.
Vraag offerte aan

Het uitbesteden van social media

Social media is tegenwoordig een belangrijk medium in het creëren van naamsbekendheid en generen van nieuwe leads. Naast dat het zo belangrijk is, kost het helaas ook veel tijd en expertise om goede campagnes op te zetten. Wanneer je jouw social media uitbesteedt, kun jij focussen op je core business en tegelijkertijd werken aan jouw naamsbekendheid en nieuwe leads.

Offerte aanvragen voor social media marketing

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW