Strategische online marketing

SEO (Search Engine Optimization)

Krijg meer bezoekers op jouw website

Heb je een mooie website, maar krijg je weinig bezoekers? En daardoor minder nieuwe klanten? Om de top 10 in Google te behalen, moet je tegenwoordig veel werk verzetten. De concurrentie op Google is groter dan ooit. Je kunt de concurrentie slim af zijn door jouw SEO te verbeteren. En wij kunnen je hierbij helpen! Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) - ook wel zoekmachine optimalisatie - is een verzamelnaam voor alle tactieken die je inzet om jouw website hoger in de resultaten van zoekmachines te laten scoren. Wanneer je hoger in de resultaten komt, is de kans dat iemand op jouw website klikt, groter. Op die manier krijg je meer bezoekers en daardoor weer meer klanten. Belangrijke tactieken zijn onder andere backlinking en zoekwoordoptimalisatie.
KOFFIE?

Tarieven

Omdat de behoeften en wensen van elke klant anders zijn - en wij graag de beste service voor iedereen garanderen - kunnen we geen vaste prijs voor SEO hanteren. Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan drinken we een vrijblijvend, maar sterk bakje koffie.
Contact

SEO verbeteringen door WOW Marketing

Wow marketing check
Elk bedrijf vereist een andere aanpak. Wij zorgen voor een strategie die bij jou past.
Wow marketing check
Goede resultaten zijn het belangrijkste. Wij doen er alles aan om te scoren.
Wow marketing check
We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO.
Vraag offerte aan

Gratis vindbaarheid in Google

Je wilt dat zoveel mogelijk mensen jou kunnen vinden in Google, maar daar het liefst niet teveel voor betalen. Natuurlijk kun je ook websitebezoekers krijgen door advertenties in te zetten, maar daar zitten structurele kosten aan verbonden. Wanneer je zoekmachine optimalisatie toepast op jouw website, scoor je hoger in de resultaten en krijg je meer bezoekers. Zonder advertenties. Laat ons je daarbij helpen!

Zo verbeteren we jouw SEO

Stap 1
Analyse: we analyseren jouw huidige stand van zaken m.b.t. content, keywords, technische SEO en concurrentie.
Stap 2
Strategie: samen formuleren we doelstellingen, maken we een plan van aanpak, stellen we de KPI's vast en maken we een haalbare planning.
Stap 3
Technische optimalisatie: wij richten jouw website zoekmachinevriendelijk in.
Stap 4
Onpage SEO: we verbeteren de geschreven content op jouw website.
Stap 5
Copy writing: we helpen je met het maken van nieuwe content die inspeelt op de behoeften van jouw klant en nieuwe kansen in de markt.
Stap 6
Rapportage: afhankelijk van jouw behoefte, kunnen we je structureel op de hoogte houden van gedane werkzaamheden en gesignaleerde kansen.
Vraag offerte aan

Waarom is SEO zo belangrijk?

Goede SEO is belangrijker dan ooit. Dit komt onder andere doordat organische zoekresultaten - de resultaten in Google - vaak de belangrijkste bron van websitebezoekers is. Het is dus belangrijk dat Google jouw website zo hoog mogelijk waardeert. Naast het aantal bezoekers, creëert SEO vertrouwen bij jouw klanten. Websites die hoog scoren in Google, worden gezien als een autoriteit binnen de branche waar ze opereren. Een ander voordeel dat SEO met zich meebrengt, is de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Google waardeert goed ingerichte en informerende websites. Wanneer je je daarop focust, verbetert de gebruiksvriendelijkheid van jouw website automatisch. Mooie bijkomstigheid dus! Tot slot is SEO relatief goedkoop.

Offerte aanvragen voor SEO

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW