Branding en design

Een sterk merk + huisstijl

Ontwikkel samen met WOW Marketing jouw merkstrategie en huisstijl

Zonder een sterk merk, is het in deze tijden bijna niet mogelijk om succesvol en actueel te blijven. Het creëren van vertrouwen bij jouw (potentiële) klanten en het ontwikkelen en onderhouden van goede relaties, is alleen mogelijk wanneer je herkenbaar bent. Die herkenbaarheid kun je creëren door voldoende focus en consistentie. Wij kunnen je hierbij helpen!

Onze ervaring

Een huisstijl is iets wat je gelijk zien wanneer je de website of marketingmaterialen van een bedrijf bekijkt. Het is tastbaar. Een merkstrategie zie je niet, maar is net zo belangrijk als - of misschien wel belangrijker dan - een mooie huisstijl. Zonder duidelijke merkstrategie, is het vrijwel niet haalbaar om een consistente huisstijl te ontwikkelen. Je wilt natuurlijk weten welke huisstijl jouw klanten aanspreekt, vertrouwen opwekt en herkenbaar is en blijft. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van het complete plaatje: van merkstrategie tot huisstijl.
KOFFIE?

Tarieven

Aangezien elk bedrijf en elke markt anders is, is het voor ons niet mogelijk om één vaste prijs voor onze dienst te hanteren. Op basis van de behoeften van jouw bedrijf, jouw markt en consumenten, maken we graag een passende offerte op. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We plannen graag een vrijblijvend gesprek met je.
Contact

Waarom een merkstrategie en huisstijl van WOW Marketing?

Wow marketing check
Wij beginnen met een sterke strategie om jouw merk te positioneren, zodat we samen een herkenbaar merk kunnen bouwen.
Wow marketing check
Wij ontwerpen frisse designs, maar vooral designs die bij jou passen.
Wow marketing check
Wij stoppen pas wanneer jij blij bent.
Vraag offerte aan

Het positioneren van jouw merk

Bij het positioneren van jouw merk zijn eigenlijk twee dingen van belang. Allereerst beslis je welke boodschap je wilt overbrengen op jouw doelgroep. Wat wil je bereiken bij jouw (potentiële) klant? Hoe moeten ze jou herkennen? Dit betreft dus een strategische keuze van een onderscheidende positie in de markt. Vervolgens zorg je dat je die positie behaalt. Dit doe door verschillende marketingtactieken waarbij je besluit wat jouw product moet zijn, voor welke prijs je deze verkoopt, waar je jouw product verkoopt en hoe je jouw product verkoopt. Wanneer de positionering van jouw merk duidelijk is, kunnen we starten met het ontwerpen van de huisstijl. Deze stappen doorlopen we natuurlijk samen.

Zo ontwikkelen we een merkstrategie en een mooie huisstijl voor jou

Stap 1
We inventariseren jouw wensen en jouw huidige strategie.
Stap 2
Wij doen onderzoek binnen jouw markt.
Stap 3
Samen met jou bespreken we ons merkadvies.
Stap 4
Op basis van het merkadvies maken we een aantal opzetten van huisstijlen.
Stap 5
Jij kiest welke huisstijl het beste bij jou past.
Stap 6
We finetunen het door jou gekozen ontwerp en creëren een definitieve huisstijl.
Vraag offerte aan

Alleen een nieuwe huisstijl nodig?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een duidelijke merkstrategie hebt en dat je precies weet waar je jouw merk het beste kunt positioneren. In dat geval is het zonde wanneer we beide veel tijd besteden aan de eerste paar stappen van het stappenplan. We inventariseren eerst altijd jouw behoefte, zodat we op basis van die wensen een passende offerte kunnen maken. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt me altijd even vrijblijvend bellen op 062363007 of een mailtje sturen naar amarens@wowmarketing.nl en dan maken we gratis en vrijblijvend een passende offerte voor je op.

Offerte aanvragen voor een merk strategie en/of huisstijl

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW