Strategische online marketing

Google Ads (SEA)

Meer websitebezoekers voor een lage prijs

Wanneer je een mooie website hebt, wil je natuurlijk ook voldoende bezoekers. Want meer websitebezoekers = meer klanten. Dit kun je doen door het verbeteren van je SEO, maar ook door het inzetten van SEA (Search Engine Advertising). Dat laatste houdt in dat je advertenties plaats op Google, waardoor jouw website boven de organische zoekresultaten komt te staan. Wanneer je dit effectief inzet, levert het veel nieuwe websitebezoekers en klanten op. Wij kunnen je hierbij helpen!

Successen boeken met SEA

Wanneer je SEA inzet via Google Ads, wordt de betaalde advertentie direct in de zoekresultaten van Google geplaatst. Wanneer je dit goed inzet, levert het je meer op dan dat het je kost. Aan de andere kant kun je er ook - wanneer het niet effectief wordt ingezet - failliet aan gaan. Onze specialisten kunnen je helpen met het ontwikkelen van de juiste advertenties om zo veel kosten te besparen.
KOFFIE?

Tarieven

Afhankelijk van o.a. jouw budget, jouw doelgroep, jouw markt en concurrentie, bieden we verschillende mogelijkheden in het inrichten, uitvoeren en optimaliseren van jouw SEA.Wil je meer bezoekers op je website en ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Contact

Voordelen van SEA

Wow marketing check
Direct hoger in Google, zonder lange SEO-trajecten.
Wow marketing check
Doelgerichte campagnes, afgestemd op jouw doelgroep.
Wow marketing check
Snel meer klanten en meer omzet.
Vraag offerte aan

Google Ads (SEA)

Search Engine Advertising plaatst de betaalde advertentie direct in de zoekresultaten van Google en op partnerwebsites. Misschien kom je de term keyword advertising weleens tegen. Dit komt in principe op hetzelfde neer als SEA. De betaalmethode van adverteerders is PPC (pay per click) - wat inhoudt dat je betaalt wanneer iemand op jouw link in Google klikt. De advertentie wordt ingesteld via het platform Google Ads.

Dit is hoe we het doen:

Stap 1
We inventariseren jouw situatie: wat is jouw product? Wie zijn jouw klanten? Wat is jouw budget? Wat zijn je doelen?
Stap 2
We ontwikkelen een heldere SEA-strategie.
Stap 3
We richten jouw Google Ads account volledig in.
Stap 4
We zetten een zoekcampagne op.
Stap 5
Uiteraard monitoren en optimaliseren we de resultaten van Google Ads.
Stap 6
Je ontvangt een maandelijkse rapportage.
Vraag offerte aan

Waarom een Google Ads Campagne uitbesteden?

Het uitbesteden van SEA heeft verschillende voordelen. Een heel duidelijk voordeel is dat jij je kunt blijven focussen op jouw bedrijfsvoering. Jij kunt doen waar je goed in bent, terwijl experts ervoor zorgen dat je veel bezoekers op jouw website krijgt. Zo bespaar je natuurlijk ook veel tijd, want je hoeft je niet bezig te houden met onderzoek, het opzetten van campagnes en het monitoren van de resultaten. Daarnaast kun je veel onnodige kosten maken wanneer je niet veel ervaring hebt met Google Ads. Die kosten kun je besparen wanneer je het uitbesteed aan een specialist. En last but not least, de jarenlange ervaring van een marketingbureau resulteert natuurlijk in rendabele campagnes.

Vraag een offerte aan voor SEA

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW