Strategische online marketing

E-mail marketing en automatisering

E-mailmarketing door WOW

Wil jij een betere band opbouwen met jouw (potentiële) klanten? Dan is e-mailmarketing nog altijd één van de beste manieren om dat te doen. Het is persoonlijk en gericht aan klanten en prospects die jou al kennen, die zichzelf hebben ingeschreven voor jouw nieuwsbrief. Ook anno 2021 werkt dit erg goed. Het is dus erg belangrijk om een goede subscribers list op te bouwen. Daar helpen we je graag mee!

De voordelen van e-mailmarketing

E-mailmarketing is - vergeleken met andere vormen van marketing - erg goedkoop én effectief. Door jouw e-mailmarketing te automatiseren, kost het ook nog eens weinig tijd om top-of-mind te blijven bij jouw (potentiële) klanten. Op die manier creëer je een betere betrokkenheid van jouw klanten en kun je gemakkelijker verkopen.
KOFFIE?

Tarieven

Wij helpen je graag met het inzetten en automatiseren van jouw marketing. Omdat elk bedrijf anders is en andere wensen heeft, is ook het prijskaartje van onze e-mailmarketing verschillend per klant. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten! Je kunt vrijblijvend een offerte opvragen of even bellen met 0623630077.
Contact

E-mailmarketing door WOW Marketing.

Wow marketing check
Wij hebben hetzelfde doel als jij: zoveel mogelijk betrokkenheid én omzet genereren.
Wow marketing check
Wij automatiseren zoveel mogelijk, waardoor jij veel tijd bespaart.
Wow marketing check
Lelijke e-mails gaan bij ons de deur niet uit. Wij zorgen ervoor dat jouw subscribers mooie en informatieve e-mails ontvangen.
Vraag offerte aan

De e-mail lijst

Om e-mails te kunnen versturen, heb je uiteraard subscribers nodig. Maar hoe kom je daar aan? Allereerst heb je een website nodig waar websitebezoekers zich kunnen abonneren op jouw e-mails. En je raadt het al, je hebt voldoende bezoekers nodig die geínteresseerd in jouw content. Dus alles begint bij boeiende content voor jouw bezoekers. Wij kunnen je hiermee helpen door jouw SEO te verbeteren.

Samen aan de slag met jouw e-mailmarketing

Stap 1
Inventarisatie: we bespreken jouw behoeftes, wensen en huidige situatie.
Stap 2
Strategie: samen stellen we doelen op en maken we een plan van aanpak en een duidelijke planning.
Stap 3
Design: wij ontwerpen het design voor jouw e-mails.
Stap 4
Segmentatie: welke (potentiële) klanten kunnen we groeperen?
Stap 5
Content: we bespreken de content en maken een planning.
Stap 6
Optimaliseren en monitoren: we bekijken de resultaten van elke e-mail om zo jouw e-mailmarketing te verbeteren.
Vraag offerte aan

E-mail automatiseren

Omdat het maken en versturen van e-mail een tijdrovend klusje kan zijn, automatiseren wij e-mailmarketing zoveel mogelijk. E-mails worden eenmalig gemaakt en automatisch verzonden wanneer de ontvanger aan bepaalde gedragscriteria voldoet. Gedragingen kunnen bijvoorbeeld zijn: aanmelden voor een nieuwsbrief, iets kopen in de webshop, of na lange tijd weer inloggen.

Vraag een offerte voor e-mailmarketing op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer van WOW