Over ons

WOW... wie? Wij staan met onze poten in de Friese klei, om vanuit een goed doordachte strategie jouw klantenkring te laten groeien.

Amarens, aangenaam!

"Een sterk merk met hordes aan klanten begint bij een kraakheldere strategie. Daar ben ik van overtuigd. Vanaf het begin van elk project werk ik dan ook nauw samen met mijn klanten, om zo tot de beste resultaten te komen."

Samenwerking met specialisten

Als je jouw online marketing uitbesteedt, wil je het liefst alles bij één partij onderbrengen. Dit heb ik zelf als geen ander ervaren. De persoon die jouw website bouwt, moet jouw huisstijl begrijpen, maar vooral ook jouw doelgroep, het doel van jouw campagnes en jouw conversies. Alleen zo bereik je de beste resultaten.
Om bovenstaande zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, werk ik nauw samen met specialisten - van getalenteerde designers tot Google Ads experts. Samen kunnen we jou de beste dienstverlening bieden, terwijl jij één aanspreekpunt voor al jouw online marketing hebt.
Meer weten?

Mijn achtergrond

Als Marketing Strateeg heb ik vooral gewerkt voor B2B softwarebedrijven. Ik weet dan ook goed hoe de marketing binnen de snelle en innovatieve tech sector werkt.
Naast mijn kennis van de B2B-sector, heb ik veel ervaring opgedaan met het opzetten en lanceren van verschillende B2C webshops.
Afspraak plannen

Wij werken niet voor jou

Wij werken voor jouw klanten. Tegenwoordig kan iedereen elk bedrijf zoeken, onderzoeken en kiezen als nieuwe business partner. Daarnaast staat een (ongefundeerde) mening binnen no-time op social media of het web.
Het is nu belangrijker dan ooit om te luisteren naar de behoeften van jouw klanten en dáármee aan de slag te gaan. Elke interactie tussen jouw (potentiële) klant en jouw merk heeft een impact op de waarde die jouw klanten aan jouw merk en product hechten.
Samenwerken?